Een beetje liefde uit Amsterdam……

swap polymer clay

Vorige jaar heb ik meegedaan aan een internationale swap, voor de eerste keer. Leuk voor Valentijnsdag, maak 10 hartjes van polymeerklei, met strikte afmetingen.  Alle binnengekomen hartjes, wereldwijd, worden gehusseld en jij ontvangt 10 verschillende hartjes terug. Althans zo is de theorie.

Ok, ik ging aan 2 groepen meedoen, dus moest even 20 hartjes maken. Gedaan en weg waren ze. Tuurlijk zelf geen foto’s gemaakt, grrrr, maar gelukkig blijkt nu dat manlief dit wel had gedaan. Ik vond de foto vandaag in een ‘nog uit te zoeken folder’ op mijn pc, je kent het misschien wel…..;-)

Beetje jammer is dat deze Valentijnsswap compleet mislukt is, de dame in kwestie heeft niet zoveel tijd om alles te versturen naar iedereen. Misschien lukt het dit jaar, 2015, nog voor Valentijnsdag, een beetje liefde van mij uit Amsterdam.

www.elvirakrick.com